Tuotteet hakusanalla mustaa ja (4)

Koko mustapippuri

Koko mustapippuri

Tilavuuspaino 500 g/l Väri tummanruskea - musta Haju: tuotekohtainen, mausteinen, ilman vieraita hajuja Konsistenssi: pallomaiset mustat marjat ryppyisellä pinnalla Maku: mausteinen, aromaattinen, ilman vieraita makuja
Musta valkosipuli akasiahunaja 100g purkissa - Ainesosat: akasiahunaja 70%, musta valkosipuli 30%.

Musta valkosipuli akasiahunaja 100g purkissa - Ainesosat: akasiahunaja 70%, musta valkosipuli 30%.

Musta valkosipuli vaikuttaa myönteisesti verenkiertoelimistöön ilman tyypillistä valkosipulin hajua ja tukee immuunijärjestelmän tervettä toimintaa. Lisäksi hunajan kanssa sekoitettuna se voi olla tehokkaampi tuki keholle.
Korkean vaikuttavan aineen sisällön musta valkosipulijauhe 1 kg - Ainesosat: 94% mustaa valkosipulijauhetta, 6% anhydroottia piidioksidia

Korkean vaikuttavan aineen sisällön musta valkosipulijauhe 1 kg - Ainesosat: 94% mustaa valkosipulijauhetta, 6% anhydroottia piidioksidia

Musta valkosipuli on prosessin tulos, joka muuttaa perinteistä valkoista valkosipulia radikaalisti. Kypsymisajan aikana valkosipulin sokeripitoisuus kasvaa luonnollisesti, kun taas voimakas, pistävä maku kehittyy makeiksi, karamellisoiduiksi mauiksi. Musta valkosipulijauhe on hieno, jauhettu versio tästä muunnellusta valkosipulista. Musta valkosipulijauhe on monikäyttöinen. Se sopii erinomaisesti liharuokiin, kuten pihviin tai paistettuun kanaan. Lisäksi voimme maustaa sillä pastaa, riisiä, kastikkeita tai jopa vihanneksia. Jauhemuoto mahdollistaa sen helpon annostelun ja säilyttämisen keittiössä.
Musta valkosipuli 500g - Ainesosat: musta valkosipuli.

Musta valkosipuli 500g - Ainesosat: musta valkosipuli.

Ainesosat: musta valkosipuli. Musta valkosipuli vaikuttaa myönteisesti verenkiertoon ilman tyypillistä valkosipulin hajua ja tukee immuunijärjestelmän tervettä toimintaa. Musta valkosipuli on todellinen erikoisuus, jonka perusta on tuoreessa valkoisessa valkosipulissa, jota kuumennetaan säädellyissä korkeissa lämpötiloissa ja suurella kosteudella. Prosessin aikana tuote saa mustan sävyn, samalla kun tuoreelle valkosipulille tyypillinen makumaailma häviää, mutta sekä fysikaaliset että kemialliset ominaisuudet muuttuvat, minkä ansiosta sen sisältämien arvokkaiden vaikuttavien aineiden määrä kasvaa moninkertaiseksi.